Odolná firma

Raiffeisenbank a.s.
vyhlašuje unikátní

Průzkum odolnosti rodinných firem 2022

Po dvou letech jsme se rozhodli navázat na průzkum Odolná rodinná firma roku 2020. Téměř všechny firmy, které se průzkumu zúčastnily, v době coronavirové krize svoji odolnost prokázaly a nástrahy protipandemických opatření zvládly.  Věříme, že tomu tak bude i v současné nečekané a nelehké situaci konfliktu na Ukrajině a související ekonomické a energetické krize.

Cílem letošního ročníku Průzkumu odolnosti rodinných firem je:

• Vyhodnotit reálnou odolnost českých rodinných firem vůči nepředvídaným událostem a tržním výzvám.
  • Pojmenovat faktory, které pozitivně i negativně ovlivňují udržitelnou odolnost rodinných firem.
  • Zjistit konkrétní potřeby pro rozvoj podnikání a odolnosti rodinných firem.
  • Poskytnout účastníkům jedinečnou zpětnou vazbu, návrhy a doporučení vedoucí ke zvýšení stávající odolnosti právě jejich podniku.
  • Nabídnout rodinným firmám vzdělávací aktivity pro zvýšení odolnosti jejich podnikání.

Co účastí získáte:

• Identifikuje oblasti, ve kterých jako rodinná firma vynikáte a oblasti, ve kterých můžete svoji odolnost zlepšit.
  • Získáte jedinečnou zpětnou vazbu, návrhy a doporučení vedoucí ke zvýšení stávající odolnosti Vaší rodinné firmy, sami si můžete zvolit, jakou formou Vám má být předána.
  • Možnost mediálního zviditelnění, popř. prezentace své firmy v rámci podcastu, který bude zveřejněn na stránkách ARF, zveřejnění rodinného příběhu, zakomponování příkladu dobré praxe do vzdělávacích materiálů ARF, VŠFS, a.s.
  • Možnost účasti a krátké prezentace Vaší firmy na společném setkání odolných rodinných firem v září 2022, vzájemnou výměnu zkušeností a networking.

Pravidla ke stažení

stáhněte si pravidla pro účastníky průzkumu v PDF

Partneři průzkumu Odolná firma

Asociace rodinných firem