Podporujeme projekt FUCK CANCER a mladé onkologické pacienty.
Článek  |  I Vy se můžete zapojit ve jménu Empatie vs. Apatie!

Podporujeme projekt FUCK CANCER a mladé onkologické pacienty.

30. 5. 2022  |  doba čtení 2 minuty

Finanční řízeníRodinné podnikání

Proč FUCK CANCER:

Nemáme problém se slovem „FUCK“, ale o dost větší problém máme se slovem „CANCER“ a to nás nenechává spát!

Pojďte společně s námi podpořit ty, kteří místo radostí běžného života musí řešit zásadnější problémy, a to své zdraví. Rakovina si nevybírá podle věku, ani podle statusu a týká se bohužel i naší mladé generace. A právě proto jsme spustili projekt a kampaň na podporu mladých onkologických pacientů.

Kdo jsme:

Jsme tým nadšenců z řad bývalých či současných onkologických pacientů, odborné veřejnosti a těch, kterým osudy lidí nejsou lhostejné. Spojili jsme síly a chceme společně ukázat světu, že empatie má významné místo v každodenním životě.

Pro koho to děláme:

Pro všechny, kteří se potýkají s onkologickým onemocněním, pro ty, kteří nesou následky po léčbě, pro ty, jejichž nejbližší boj o život právě vedou, ale i pro ty, kteří tu už s námi nejsou.

Co je náš cíl:

Našim hlavním cílem je osvěta rakoviny mladistvých, hájení zájmů těch, kteří si vytáhli Černýho Petra, pomoc na jejich cestě k uzdravení a návratu do běžného života.

A jak můžete pomoci vy?

Pokud vás tento novodobý charitativní projekt oslovil a rádi byste se dozvěděli více a přispěli i na dobrou věc, ozvěte se na kontakt níže. Rádi vás procesem provedeme a k tomu vám rádi vystavíme darovací smlouvu s možností daňové uznatelnosti. Každá koruna se počítá! Budeme moc rádi, pokud o Fuck Cancer dáte vědět i vašim známým a společně tak ukážeme našim Heroes, že nám Empatie není cizí.

Bližší informace o projeku FUCK CANCER naleznete na:

Webu: www.fuckcancer.cz

Instagramu: @wtfcncr

Kontakt: Radim Kočiřík – koca@fuckcancer.cz – 775 948 337

Díky za jakoukoliv pomoc a společně voláme: FUCK CANCER!

Radim Kočiřík

Autor a zdroj