Jak jednoduše popsat firemní kulturu ve vaší firmě
Workshop

Jak jednoduše popsat firemní kulturu ve vaší firmě

7. 10. 2020  |  Asociace rodinných firem

Firemní kulturaLeadership

Téma

Firemní kultura je duší vaší firmy. Pokud ji máte dobře popsanou, umožní vám to lépe vybírat své zaměstnance, dělat důležitá rozhodnutí i srozumitelně komunikovat. V době stále častější práce na dálku nebo z domova je potřeba udržet funkční firemní kulturu stále aktuálnější. Formou interaktivního workshopu Vám dáme praktický návod, jak popsat, o čem je váš firemní kmen.

Workshop bude trvat přibližně 3 hodiny

7. 10. 2020, 9:30
Asociace rodinných firem

Co se na workshopu dozvíte?

Formou interaktivního workshopu a praktických cvičení Vás naučíme, jak popsat o čem je vaše firma. Dáme vám praktické návody, které vám pomůžou vést workshopy s vašimi zaměstnanci a manažery. Prostřednictvím těchto workshopů lépe vyjádříte své poslání, odhalíte hodnoty a nastavíte vizi a strategické milníky. Vysvětlíme vám, proč je důležité mít firemní kulturu jasně formulovanou a jak s ní dále pracovat. Co dělá Vaši firmu jedinečnou? Vaše firemní kultura je duší vaší firmy. Umět ji popsat a předávat dál vašim lidem je důležité pro zachování charakteru, kvality i jednotné komunikace. Zamyslete se, v čem jste jedineční, co je pro vás důležité a jakým směrem jdete.

přednášející experti

Přihláška