Monika Christová

Monika
Christová

Hlavní zaměření:

Monika je zkušená odbornice v oblasti IT technologií s vynikající schopností porozumět problémům menších i větších firem. Působila v IT společnostech či v nebankovním sektoru investičních služeb na řídících manažerských pozicích.

Specializuje se na IT řešení pro firemní klientelu s cílem snižování nákladů a zvyšování efektivity firem. Jako konzultantka se zaměřuje na digitalizaci a automatizaci firemních procesů, ve spolupráci s předním IT integrátorem Sabris. V této spolupráci implementují klientům optimální řešení pomocí Microsoft, OpenText nebo SAP platforem.

V čem vám expert může pomoci:

• Zanalyzovat stav aktuálních procesů ve firmě
  • Možnost zamyslet se nad efektivitou jednotlivých procesů
  • Navrhnout optimalizaci, zjednodušení nebo automatizaci procesů
  • Formulovat změny z hlediska důležitosti business zaměření klienta
  • Navrhnout bezpapírovou kancelář na míru
  • Navrhnout řešení pro Vaši firmu, které přinese: úsporu časových nákladů, úsporu finančních nákladů na opakujících se procesech, schopnost identifikace časté chybovosti, odstranění chybovosti, nastavení kontrolních mechanizmů, schopnost vyhodnotit rizika plynoucích ze stávajících chyb a nastavit opatření, které bude chyby zamezovat, hlásit nebo řešit
    Ochrana dat do bezpečných datových úložišť

Zkušenosti:

Monika má více jak 15 letou praxi z manažerských i řídících pozic v rodinných i nadnárodních společnostech v oboru IT, finance a vysokoškolského vzdělávání.
Byla členkou v několika ročnících poroty Ocenění českých podnikatelek, členkou poroty Exportní ceny DHL.
Aktivně organizuje charitativní akce pro Zdravotního klauna, PINK BUBBLES nebo Domovy Sue Ryder.

• Hewlett-Packard
  • Cisco Systems