Eva Vejvodová

Eva
Vejvodová

Hlavní zaměření

Eva je propagátorkou evolučních modelů organizací založených na sebeřízení. Firmám, které se rozhodly k takovému modelu přejít, pomáhá v roli průvodce v procesu transformace. To obnáší především podporu a mentoring pro lídra, pomoc s pochopením principů a nutných podmínek v celé organizaci, dodání know-how a facilitace při tvorbě sebeřídicích týmů a pomoc s nastavením otevřené komunikace.
Eva také pomáhá organizacím vytvořit poslání, hodnoty a vizi, které vytvářejí základ pro úspěšné fungování a rozvoj firmy, a implementovat je do všech oblastí jejího života.

V čem vám expert může pomoci:

• Představení modelů sebeřízení
  • Provedení transformací k organizaci postavené na sebeřídicích týmech
  • Tvorba poslání, hodnot a vize firmy a pomoc s jejich uvedením do života (platí pro všechny firmy bez ohledu na model organizace a řízení)
  • Zlepšení komunikace v týmu / firmě
  • Vedení strategických a týmových workshopů

Zkušenosti:

• Více než dvacetileté zkušenosti manažerky a konzultantky Evě umožňují uplatňovat holistický přístup k potřebám zákazníků. Nedívá se jen na konkrétní problém, ale spolu s klientem hledá jeho příčiny i důsledky ve všech oblastech firmy. Její silnou stránkou je profesionalita, důraz na přinesení co nejvyšší hodnoty klientovi, schopnost vžít se do jeho pozice i pozitivní energie, kterou do projektů přináší.
  • Je spoluzakladatelkou firmy SevenIN, která se věnuje zlepšování organizace a týmové spolupráce ve firmách.

Vybrané články a publikace:

• 22Hlav
  • Tesena