Simona Bodláková

Simona
Bodláková

Simona je certifikovaná koučka (CPC). Zaměřuje se na koučink manažerů a leaderů. Používá techniky Neurolingvistického programování (NLP), které jsou velmi účinné a klienti je mohou dále využívat v sebekoučování. Vede rozvojový program pro leadery Z manažera leaderem, ve kterém klade důraz na rozvoj emoční inteligence, nalezení vlastní autenticity a aplikace poznatků do aktuální situace.

Simona svou 20 letou kariéru prožila hlavně ve strategických a marketingových odděleních rodinných i globálních firem. Téměř polovinu svého působení vedla týmy, které měly nejrůznější cíle i povahu. Ve své práci s lidmi pro ni byla důležitá rovnováha, radost z práce, zaměření na lidi i na výkon a opravdový leadership. Po odchodu z velkého korporátního světa v roce 2014 založila společnost Seven Development s.r.o., která podporuje firmy a leadery při budování úspěšného a prospěšného podnikání. Věnuje se rozvoji firemní kultury malých a středně velkých firem.

• Nestlé
  • Boehringer Ingelheim
  • Heinz
  • majitelka společnosti Seven Development s.r.o.
  • mentorka, expertka a lektorka v akceleračních programech pro startupy a veřejně prospěšné projekty