Regina Kubcová

Regina
Kubcová

Regina se zaměřuje na oblast organizace času a práce, nastavování či optimalizace firemních procesů a pracovních postupů. Rovněž učí firmy efektivnímu řízení projektů, aby jejich projekty měly šanci dospět do zdárného konce, bez plýtvání časem, penězi i nadšením lidí. Zavádí systémy vedení úkolů a komunikace. Učí majitele firem a manažery stanovovat si priority, umět delegovat a přitom mít vše pod kontrolou.

Regina mnoho let strávila ve firmách, kde se převážně věnovala organizaci práce, nastavování a optimalizaci firemních procesů a řízení nejrůznějších projektů. Zažila období chaosu, nedorozumění, konfliktů, nedostatečné komunikace, zklamání jak na straně zaměstnanců, tak i vedení. A také pak byla u toho, kdy se po nějaké době dostala firma nebo oddělení, která měla na starost, do režimu jistoty a větší pracovní pohody.

• Arsenal
  • Biooo.cz
  • partnerka společnosti Seven Development s.r.o.
  • mentorka, expertka a lektorka v akceleračních programech pro startupy a veřejně prospěšné projekty